Nyd nedestående billeder af træning i vand med 14 ugers hanhund.

Vores arbejde

Vores hunde er familiehunde, som trænes og bruges til jagt. Vores arbejde omkring hvalpe bygger på kærlige forældre, som er opdrættet på gode linier og afstamninger, og med godt temperament og gode egenskaber. Vi lægger stor vægt på, at vores hunde er hurtige, lette at træne og bløde i sind og natur, samtidig skal de være hårdtgående og have et godt anlæg for apportering og markering.

Hvalpene får den bedst tænkelige prægning, og tæven er hos hvalpene så meget som muligt, lige indtil de forlader hende. Hvalpene fodres med høj kvalitets hvalpefoder, samt lakseolie, de bliver dyrlægeundersøgt og der udstedes sundhedsbog. Hvalpene får ormekur 2 gange i løbet af opvæksten.

Når hvalpene rejser fra moren er de stambogsført i DJR, chipmærket, og vaccineret. Alle dokumenter følger hvalpen. Der medfølger altid hvalpefoder og lidt andet godt.

Vore hunde vises gerne frem efter aftale, således at man ved selvsyn kan få det bedste beslutningsgrundlag, inden man bestemmer sig for at anskaffe sig en FT Cocker Spaniel.
Go Nature v/Kim Søgaard Jensen | Kastanievej 9, 4773 Stensved  | Tlf.: 22 45 83 03 | kennelgonature@gmail.com